Geri dön Güiza!

Fenerbahçe teknik heyetinden, İspanya'da bulunan Daniel Güiza'ya, "Türkiye'ye dön" mesajı gitti. Teknik D...


Fenerbahçe teknik heyetinden, İspanya'da bulunan Daniel Güiza'ya, "Türkiye'ye dön" mesajı gitti. Teknik Direktör Aykut Kocaman, bir süre önce ülkesinde topuğundan başarılı bir ameliyat geçiren tecrübeli golcüye, İstanbul'a dönerek takıma katılması için çağrı yaptı.
Sezon başından bu yana Kocaman ile sorunlar yaşayan, ancak son zamanlarda yumuşayarak, takımda kalmak istediği biçiminde beyanatlar veren Güiza'dan, rehabilitasyon sürecini tamamlaması nedeniyle tedavisini sürdürmek ve çalışmalara başlamak için Türkiye'ye dönmesi istendi.
İspanyol oyuncunun son zamanlarda inadını kırıp, takıma katılmak için istekli olduğu yönünde bilgileri olduğunu söyleyen Aykut Kocaman'ın, dün Güiza ile bir görüşme yaparak doktor raporlarıyla birlikte İstanbul'a dönmesini istediği belirlendi.
Güzia'nın, teknik heyetten gelen mesaja vereceği yanıt ise büyük merak konusu oldu. Devre arasına kadar İspanya'da kalarak çalışmalarını burada sürdürmenin hesaplarını yapan yıldız futbolcunun, Kocaman'a vereceği yanıtla kaderini de belirleyeceği ifade edildi.


Fener'de yedek Brezilya'da as
Brezilya Milli Takımı önceki akşam İran ile oynadığı özel maçı 3-0 kazandı. Abu Dabi'de yapılan karşılaşmada sambacıların gollerini Daniel Alves, Pato ve Nilmar attı. Fenerbahçe'de son dönemde yedek kalan Andre Santos, 90 dakika forma giyerken başarılı futboluyla alkış topladı. Sambacılar yeni Teknik Direktörü Mano Menezes ile çıktığı ilk maçta ABD'yi 2-0 yenmişti.

Yağmur da durduramadı
Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'yi sağanak yağmur da durduramadı. Sarı-lacivertli futbolcular top kapma ve pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Milli takımlarda bulunan futbolcuların yanı sıra, sol ayak başparmağından tırnak batması nedeniyle operasyon geçiren Gökhan Ünal ve sakatlığı bulunan Selçuk Şahin idmanda yer almadı. Uğur Boral, bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde çalıştı.


Kocaçimen vefat etti
Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Üyesi, eski futbolcu ve yönetim kurulu üyesi Erdal Kocaçimen hayata gözlerini yumdu. Fenerbahçe Televizyonu Genel Müdürü İhsan Topaloğlu'nun dayısı olan Kocaçimen'in cenazesi yarın Fenerbahçe Camisi'nde öğle vakti kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.