Bilardo heyecanı Antakya'yı sardı

Türkiye Artistik Bilardo Şampiyonası 2. Etap karşılaşmaları Antakya'da başladı. Şampiyonada Avrupa şampiyonluğu unvanını elinde bulunduran Serdar Gümü

Türkiye Artistik Bilardo Şampiyonası 2. Etap karşılaşmaları Antakya'da başladı. Şampiyonada Avrupa şampiyonluğu unvanını elinde bulunduran Serdar Gümüş'te mücadele edecek.

Milli takım sporcularını seçmek amacıyla düzenlenen ve ilk etabı Antalya'da düzenlenen Türkiye Artistik Bilardo Şampiyonası 2. etap karşılaşmaları eleme müsabakaları ile başladı. Antakya Spor Salonu'nda gerçekleştirilen eleme müsabakalarını Türkiye Bilardo Federasyonu'ndan Genel Koordinatör Orkun Kurt, Federasyon sorumlusu Safiye Tokdemir, Oraganizasyon Komitesi Başkanı Nihat Aksoy, Federasyon bilgi işlem sorumlusu Umut Kurugöllü, Federasyon temsilcisi E.Dilek Öztürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Rıza Tütüncüoğlu ve bilardo severler izledi.

Türkiye Bilardo Şampiyonası 2. etap karşılaşmalarında İstanbul, Kocaeli, Ankara, Hatay, Kırıkkale, Malatya, İzmir ve Almanya'dan toplam 10 sporcu mücadele ediyor.

Şampiyonanın pazar günü yapılacak olan final karşılaşmaları ile son bulacağını belirten Organizasyon Komitesi Başkanı Nihat Aksoy, ilk günde yapılan eleme müsabakalarının ardından şampiyonanın 2. gününde final müsabakalarının yapılacağını söyledi.

Aksoy ayrıca Türkiye Artistik Bilardo Şampiyonası'nın daha sonra belirlenecek bir yerde yapılacak olan 3. etap karşılaşmaları ile son bulacağını söyledi.