Balçova'da Jimnastik Şöleni

İzmir'in ev sahipliğinde 6-10 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan Uluslararası Jimnastik Festivali Balçova'daki gösteriler ile başladı

Balçova'da Jimnastik Şöleni
İzmir'in ev sahipliğinde 6-10 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan Uluslararası Jimnastik Festivali Balçova'daki gösteriler ile başladı. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Festivale Slovakya, Çek Cumhuriyeti, Slovenya, Litvanya, Arnavutluk, Portekiz, KKTC'den ikişer, Türkiye'den de değişik illerden 17 ayrı ekip katılıyor.
Toplam 350 sporcunun gösterilerini sunacağı festivalin ilk gösterisi Balçova Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya'nın hoş geldiniz konuşmasıyla başlayan gösteriler izleyenleri adeta büyüledi. Estetik, müzik, renk ve ritmi bir araya getirerek cimnastiği Balçovalılara sevdiren sporculara Kaymakam Ahmet Beyoğlu ve Başkan Mehmet Ali Çalkaya çiçek sundu. İzmir Büyükşehir ve Balçova, Bornova, Konak, Kemalpaşa, Selçuk Belediyelerinin sponsorluğunda yapılan festival çerçevesinde İzmir'in değişik yerlerinde gösteriler yapılacak.