'Aşkın İkinci Yarısı' yarın vizyonda

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bu Gece'nin konuklara yarın vizyona giren olan 'Aşkın İkinci Yarısı' film ekibiydi.

CNN Türk ekranlarında Saba Tümer'le Bu gece programının konukları ' Aşkın ikinci yarısı' sinema film oyuncuları Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan ve Gülenay Kalkan'dı.

Sinema severlerin filmde neler beklediğini anlatan Aslantuğ, ' Aşk bilinenden çok daha fazlasıdır. Belkide ikinci yarısı vardır' dedi. Filmin devrilmiş bir aşk hikayesi olduğunu söyleyen Aslantuğ ' Bütün aşk hikayelerinin devrilmiş sebepleri vardır. Filmdeki adam 78 kuşağının adamı ve o iklimin o kuşağın tetiklediği ve başaramamın ezikliği ile çekilmiş bir adam' olduğunu söyledi.

Söze devam eden filmin oyuncularından Gülenay Kalkan, 'Aşkın ilk başlarında yaşanan aşkın, tutkunun ardından kavganın gürültünün yaşandığı 2. yarı şeklinde'  algılanmamasının üzerinde durdu.

Filmin başrol oyuncusu ve Mehmet Aslantuğ'un eşi Arzum Onan, 'Aşk'ın meteforik bir yanı olduğunu ve illa dokunmak, temas gibi ilk yarı bitti ikinci yarı gibi bir spesifik bir anlatımı olmadığını' ifade etti.