90 bin TL'lik çek aldı, boşandı

14.00'te yapılması planlanan duruşma iki tarafın uzlaşma kararı nedeniyle sabah 09.00'a alındı. Serengil ...


14.00'te yapılması planlanan duruşma iki tarafın uzlaşma kararı nedeniyle sabah 09.00'a alındı. Serengil duruşmaya annesi Nevin Serengil ile Aytun ise avukatıyla katıldı. Son günlerde eşini yaptığı albüm anlaşmasını feshetmek için düzmece hamilelikle suçlayan Aytun duruşmada Serengil'in yüzüne bile bakmadı. Serengil annesinin kredi kartıyla 150 bin TL kumar oynadığını iddia ettiği eşi Aytun'la yaptığı protokolün 3/B maddesi gereğince 90 bin liralık çek aldı. İddia oyunlarını hep kendi hesabından oynadığını kimseye borçlu olmadığını söyleyen Aytun, Serengil'den boşanmak için para talebini kabul etti. Aytun, 90 bin TL'lik çekin yanı sıra ev kirası ve vergi borçlarıyla birlikte Serengil'e toplam 200 bin TL ödeyecek. 

250 bin liralık konuşma yasağı
Mahkeme hâkimi, protokolün 3/B maddesi gereğince Musa Aytun'un verdiği 90 bin liralık 7 Ekim tarihli çek Seren Serengil'e verildikten sonra çiftin temyiz yolu açık olmak üzere boşanmasına karar verdi. Çift ayrıca aralarında hamilelik, çocuk, evlilik gibi geçmişte yaşanmış tüm konular hakkında konuşmamak üzere karşılıklı 250 bin liralık bir konuşma yasağı sözleşmesine imza attı. 


'Bir yıldır psikolojik destek alıyorum'
Adliye çıkışında annesinden özür dileyen Serengil, "Yeni bir hayata başlayacağım, bundan sonra annenim sözünü dinleyeceğim.
Bir senedir psikolojik destek alıyorum. Bizim şu anda karşılıklı konuşma yasağımız geldi. Protokolde çok büyük maddi yükümlülüklerin altına imza attık. Karşı tarafı ilgilendiren hiç bir şey konuşmak istemiyorum" diye konuştu.