Schuster Nouma'ya özenince...

Trabzon'da çiçek veren taraftarı itti, sahada hakemle didişti, basın toplantısında "Siz Trabzonlusunuz anlamazsınız" dedi. Ancak bunlar da yetmedi. Dün Ümraniye'deki antrenmanda Bernd Schuster'in gazetecilere yaptığı bu hareket 'Yok artık' dedirtti.

Trabzon'da çiçek veren taraftarı itti, sahada hakemle didişti, basın toplantısında "Siz Trabzonlusunuz anlamazsınız" dedi. Ancak bunlar da yetmedi. Dün Ümraniye'deki antrenmanda Bernd Schuster'in gazetecilere yaptığı bu hareket 'Yok artık' dedirtti. Beşiktaş Avrupa’da yoluna doludizgin devam ediyor, ligde zirve mücadelesinin tam ortasında, sergilenen futbol camiayı memnun ediyor.

Ancak teknik direktör Bernd Schuster’in davranışları herkesin keyfini kaçırıyor. Alman hocanın gergin tavırları aslında Trabzon’da başladı. Havalimanında kendisine çiçek vermek isteyen bir taraftar Schuster’in yanına yaklaştı, ancak tecrübeli hoca Beşiktaşlı futbolseveri iterek otobüse yöneldi.

Sahada da durum farksızdı. Daha önceki  maçlarda sakin tavırlarıyla dikkat çeken Schuster, dördüncü hakemin yanından bir an olsun ayrılmadı ve sürekli itiraz etti. Basın toplantısında yaşananlar ise başlı başına bir olaydı. “Neden her maça farklı kadroyla çıkıyorsunuz?" sorusuna, “Siz Trabzonlusunuz, Avrupa’da yoksunuz. O yüzden anlamazsınız" diyen Schuster, neredeyse iki büyük camiayı birbirine düşürüyordu.

Esnerken fotoğrafını çekince...

Dünkü antrenmanda Schuster’in hedefinde gazeteciler vardı. Esnerken kendisinin fotoğrafını çeken muhabirlere dönen Alman hoca, edep yerini göstermekten çekinmedi. Bu durum şok etkisi yarattı ve basın mensuplarının tepkisini topladı. 2003’teki Beşiktaş-Fenerbahçe maçında Pascal Nouma da benzer bir harekette bulunmuş, Siyah-Beyazlı yönetim ise Fransız golcüsüyle yollarını ayırmıştı.

Kaynak: radyospor.com