Düzce İgm Ekim Ayı 4 Toplantıs Yapıldı

Düzce İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantılarının 4. birleşimi gerçekleşti.

Düzce İgm Ekim Ayı 4 Toplantıs Yapıldı
Meclis Başkanı Sinan Aydın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda açılış ve yoklama ile başladı. Toplantıda bir önceki birleşime ait karar özetleri kapsayan tutanak Katip Üye Harun Veziroğlu tarafından okundu ve üyeler tarafından oy birliği ile kabul edildi.
Velilerden ve köy halkından gelen şikayetler üzerine İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Bilgin, Ergin Özensel, Harun Veziroğlu, Nadim Albayrak ve İsmail Arslan tarafından bir önerge hazırlandı. İGM Ekim ayı toplantılarının 4. birleşiminde gündeme gelen önergede şu ifadeler yer aldı: "Bu yıl eğitim öğretime açılan Akçakoca Tepeköy İlköğretim Okulu'nun geçici kabulü yapılmış ancak bir çok eksiği olduğu gelen şikayetlerden anlaşılmıştır. Konunun incelenmesini talep ediyoruz."
Talip incelenmek üzere Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonuna havale edildi.
Meclis üyeleri Necmi Kap, Muhterem Parlak, Muharrem Şen ve İbrahim Bilgin tarafından hazırlanan "Gölyaka'ya bağlı Efteni Gölü'nde İl Çevre ve Orman Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmalar hakkında ilgili komisyon tarafından meclisimize bilgi verilmesini istiyoruz." önergesi incelenmek üzere Çevre ve Sağlık Komisyonuna havale edildi.
İl Özel İdaresi suçla mücadele ve güvenlik hizmetlerinde Düzce Emniyetine destek verecek.
İl Genel Meclisi Düzce Valiliği Mali Hizmetler Müdürlüğünden gelen resmi yazıyı gündeme aldı. Suçla mücadele ve güvenlik hizmetlerine destek sağlanmasını talep eden yazıda, "Suçla mücadele ve güvenlik hizmetlerine halkın katılımının sağlanması, başarı ve güvenliğin arttırılması ile ilimizde kurulan Toplum Destekli Polislik uygulamalarında beklenen verimin elde edilebilmesi ve başarı sağlanabilmesi için ihtiyaç duyulan 3 adet motosiklet alınması için T. Cetveline işlenmesi hususunda İl Genel Meclisine havale edilmesini arz ederim." denildi. Konu değerlendirilmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.