Bornova'nın 12 Dev Adamından Başarı Sözü
Beko Basketbol Ligi'nin iddialı takımlarından olan Bornova Belediye Spor Kulübü Basketbol Takımı'nın oyuncuları Başkan Kamil Okyay Sındır'ı ziyaret etti

Yeni sezonda takıma başarılar dileyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, "Geçen sezon takımımız çok başarılı bir sezon geçirdi. Türkiye Kupası'nda finale kadar yükseldik. Aslında şampiyonluk bizim hakkımızdı. Çünkü performans ve başarı anlamında iyiydik. Dünya Basketbol Şampiyonası'nda ABD'nin ardından ikinci olan Türkiye'nin birinci liginde mücadele ediyoruz. Bu yıl da başarılı olacağımıza eminim. Çünkü takımı güvendiğim insanlar oluşturdu. Basketbol takımımızın başarısı, Bornova'nın başarısıdır. Bornova Belediyesi ve halkı her zaman yanınızdadır" dedi.
Bornova Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İduğ da Başkan Sındır'a teşekkür ederek bu yıl geçen yıl ki başarımızın da üstüne çıkılacağına inandığını söyledi.
