Valilik Kupası Sahiplerini Buldu

Aydın Valiliği ve Aydın Tenis Kulübü tarafından düzenlenen "Valilik Kupası Tenis Turnuvası" sona erdi.

Valilik Kupası Sahiplerini Buldu
Aydın Tenis Kulübü'nün Kemer Mahallesi'nde bulunan tesislerinde düzenlenen Valilik Kupası Tenis Turnuvası'nda Kıdemli Erkekler, Emektar Kadınlar, Erkekler Teşvik ve Teşvik Kadınlar olmak üzere 4 ayrı kategoride toplam 53 tenisçi mücadele etti. Turnuva sonunda dereceye giren sporculara ödülleri düzenlenen törenle verildi. Ödül törenine Vali Hüseyin Avni Coş, İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt ve Aydın Tenis Kulübü Başkanı Osman Nuri Aydın ile sporcular katıldı.
Aydın Valiliği ve Aydın Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Valilik Kupası Tenis Turnuvası'nda oynan karşılamalar sonunda Kıdemli Erkeklerde birinciliği Fatih Kılınç, ikinciliği Zeki Çağıran ve üçüncülüğü de Serdar Çakaloğlu elde etti. Nilüfer Sarınoğlu'nun Emektar kadınlarda birinci olduğu turnuvada Sevim Çağıran ikinci ve Meral Öğüt'de üçüncü oldu.
Teşvik Erkelerde birinciliği Muhittin Turan, ikinciliği Mert Turan ve üçüncülüğü ise İbrahim Çakmak elde ederken; Teşvik Kadınlar kategorisinin birincisi Günsu Bekicioğlu, ikinciliği Orkide Çeçtin ve üçüncülüğü Aysel Turan elde etti.