Kayseri'de Blues Rüzgarı Esti

Türkiye'yi dolaşan 'Efes Pilsen Blues Festivali', 21. yılında 20 farklı şehirde düzenlediği etkinlik kapsamında Kayserili Blues müzik tutkunlarıyla buluştu.

Blues müziğin dev isimlerinden Kenny Neal, Mitch Woods & His Rocket 88s ve Samuel James bluesseverler unutulmaz gece yaşattı. Hilton Oteli'nde düzenlenen festivalde ilk olarak Samuel James sahne alırken, daha sonra sahneye çıkan Kenny Neal, Mitch Woods, His Rocket 88s, güçlü sesiyle festivale katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Kayserililer, alkışlarla eşlik ettiği müziğin ritmine kendini bırakarak gecenin geç saatlerine kadar dans etti.
Doğup büyüdüğü Louisiana'nın müzik kültürüne modern bir bakış getirip Baton Rouge Blues'uyla sentezlediği kendine özgü tarzıyla dikkat çeken Kenny Neal, New Orleans'e özgü Blues'u tekrar yorumlayan Mitch Woods & His Rocket 88 ve Blues müziğinin en dinamik isimlerinden Samuel James, etkileyici performanslarıyla Kayserilileri coşturdu.
20 şehir ve 24 konseri kapsayan Blues Festival, tüm hızıyla Anadolu'yu gezmeye devam ediyor. Festival, Kayseri'den sonra sırasıyla Mersin, Adana, Hatay, KKTC, Gaziantep, Diyarbakır, Erzurum, Trabzon, Ankara, Edirne, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Eskişehir, Bursa ve İstanbul'a konuk olacak.