Guti, Manisa'da yok

Trabzonspor maçında sol ayak arka adalesinden sakatlanan İspanyol oyuncunun dün çekilen MR sonucunda saka...


Trabzonspor maçında sol ayak arka adalesinden sakatlanan İspanyol oyuncunun dün çekilen MR sonucunda sakatlığının ciddi olduğu ve adalesinde bir ve ikinci derece gerilme bulunduğu belirtildi. Kulüp doktorları, Guti'nin Porto maçı düşünülerek Manisa karşısında riske edilmeyeceğini açıkladı.
Manisaspor maçının hazırlıklarına dünkü  idmanla başlayan Beşiktaş'ta, tam 17 futbolcu antrenmanda yer almadı. Milli takım kamplarında bulunan İbrahim Toraman, Nihat, Necip, Hakan, İsmail, Cenk, Aurelio ve Holosko'nun yanı sıra bağırsak enfeksiyonu geçiren Yusuf ve tedavileri devam eden Quaresma, Guti, hafif ağrıları olan Zapotocny, Ferrari, Erhan, Sivok, Ekrem ve Fatih, antrenmanda yer almayan isimler oldu. İki kalecinin milli takımda olması nedeniyle alt yapıdan Umut'u dünkü idmana çağıran Schuster'in, geri kalan 12 futbolcuya pas çalışması ve yarım sahada çift kale maç yaptırdığı açıklandı. Başkan Yıldırım Demirören'in, dün sabah  Nevzat Demir Tesisleri'ne gelerek,  Schuster ile bir durum değerlendirmesi yaptığı öğrenildi.
Bu arada, "Fatih Tekke nerede, neden iyileşmedi" diyerek sesini yükselten kondisyoner Carlos kulüp doktorları ile tartıştı.