Güneş kükredi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş karşısındaki galibiyete rağmen bencil oynayan futbolcu...


Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş karşısındaki galibiyete rağmen bencil oynayan futbolcularını sert dille uyardı, sorumluluğunu bilmeyenlere ceza verilmesi gerektiğini söyledi.
Rakip kim olursa olsun skorun değil, oyunun önemli olduğunu vurgulayan Güneş, "Bazı oyuncularım yeteneklerini sergilerken kontrolü kaybedip oyunun güzelliğine zarar verdiler" dedi.
Formayı teslim etmek söz konusu olduğunda tercihini her zaman çalışan futbolcudan yana kullandığını ifade eden Güneş, "Bazı oyuncular formanın değerini bilmiyor. Mustafa ise emeğinin karşılığını aldı ve formayı kaptı. Genç oyuncunun durumu  iyi bir örnektir " diye konuştu.
Bordo-mavililerin teknik direktörü zirve yarışı ile ilgili ise "Zirveyi değerlendirmek ve şampiyonluk lafını kullanmak istemiyorum. Güzel futbolla gelen iyi sonucu istiyorum" yorumunu yaptı.
Öte yandan Umut Bulut sorunlu bir oyuncu olarak lanse edilmesinden üzüntü duyduğunu dile getirdi. Beşiktaş karşılaşmasında kulübede yaşananların basına yansımasından üzüntü duyduğunu kaydeden Umut, "O maçta sahada olmayı çok istedim.  Bir tepkim olduğu doğru ancak kesinlikle hocama karşı hareket değildi" diye konuştu.


En güzel hediye!
Beşiktaş karşısında attığı golle takımını galibiyete taşıyan Trabzonspor'un genç futbolcusu Mustafa Yumlu çok mutlu olduğunu belirtti. Kulübün internet sitesine konuşan Mustafa, kendisi için en güzel hediyenin maçta forma şansı bulmak olduğunu söyledi. Maça çok iyi konsantre olduğunu söyleyen genç oyuncu, "Maç gecesi rahat uyudum; ancak stada ayak bastığımda büyük heyecan yaşadım. Bir an rüyada olabileceğimi düşündüm. Hakemin başlama düdüğüyle tekrar konsantrasyonu yakaladım" dedi.
Şenol Güneş'in teslim ettiği formanın hakkını vermek için elinden geleni yaptığını söyleyen Mustafa gençlerin çalışmaktan vazgeçmemesi gerektiğini söyledi, "Sezon başı kamplarda kendimi göstermeye çalıştım. Eksiklerimi gidermeyi başardım. Genç oyuncular bıkmadan usanmadan çalışmalı ve umutsuzluğa kapılmamalılar. Bir gün beklenen fırsat doğuyor" ifadelerini kullandı.