Cristian'a dönüş bileti

Cristian Baroni, Fenerbahçe'den ayrılmak için ilk adımı attı. Sarı-lacivertli takımda forma şansı bulamay...


Cristian Baroni, Fenerbahçe'den ayrılmak için ilk adımı attı. Sarı-lacivertli takımda forma şansı bulamayan Brezilyalı oyuncunun eski kulübü Corinthians ile temasa geçtiği ve "Fenerbahçe'de mutlu değilim, beni geri alın" mesajını gönderdiği öğrenildi.
Fenerbahçe ile Corinthinas kulüplerinin, Cristian için bir görüşme yaptıkları ve transfer şartlarını masaya yatırdıkları kaydedildi. Sarı-lacivertli kulübün geçen sezon 4 yıllık sözleşme yapılan Brezilyalı futbolcuyu 3 milyon euro karşılığında bonservisiyle birlikte göndermek istediği, ancak Corinthians'ın bu öneriye yanaşmadığı ifade edildi.
Brezilya ekibinin, eski oyuncusunu kiralama formülüne ise çok sıcak baktığı ortaya çıktı. Görüşmelere devam eden kulüplerin anlaşma sağlamaları halinde Cristian'ın devre arasında Corinthians'a kiralık olarak gönderileceği vurgulandı.

İletişim sorunu
Bu arada Cristian Baroni'nin, Fenerbahçe'den ayrılmak istemesindeki en büyük faktörün diyalog eksikliği olduğu ileri sürüldü. Tecrübeli oyuncunun Brezilya'daki yakın çevresine, Fenerbahçe'de geçen sezonki iletişimin ortadan kalktığını söylediği iddia edildi. Cristian'ın, sarı-lacivertli takımdaki diğer Brezilyalı oyuncuların da iletişim konusunda sorun yaşadığını savunduğu bildirildi.


15 kişi çalıştılar
Fenerbahçe, Konyaspor maçının hazırlıklarına iki günlük iznin ardından başladı. Çalışmaya  milli takımlarda bulunan 11 futbolcunun yanısıra  tedavileri süren Selçuk, Uğur, Berk ve Güiza katılmadı. Gökhan Ünal, Bekir, Cristian, Okan, Kazım, Bilica, Gökay, Caner, Alex, İlhan, Mehmet Topuz, Hasan, kaleciler Serkan, Mert ve Ertuğrul'un yer aldığı idmanda sarı-lacivertliler, koşu ve pas çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maçlar yaptı.



Divan açıklaması
Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nun olağan toplantısı, 23 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde, Aziz Yıldırım başkanlığındaki yönetim kurulunun da katılımıyla yapılacak toplantıda, kulübün son 3 aylık faaliyetleri değerlendirilecek.