Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenecek "Değişen Küresel Güç Dengeleri ve Türkiye" konulu uluslararası konferansın açılışında k

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenecek "Değişen Küresel Güç Dengeleri ve Türkiye" konulu uluslararası konferansın açılışında konuşacak. Gül, Yıldız Teknik Üniversitesi'nin yeni akademik yıl açılışına katılacak. (09.00/11.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD 14.Uluslararası İş Forumu'nun açılışında bir konuşma yapacak. Erdoğan, Endonezya Kabine Sekreteri Dipo Alam ve ekonomiden sorumlu bakan Hatta Rajasa'yı çalışma ofisinde kabul edecek. (09.30/17.00)

İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 87. yıldönümü törenlerle kutlanacak. Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenklerin konulmasının ardından Vatan Caddesi'nde resmi geçit töreni düzenlenecek. (09.00/11.00)

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, resmi ziyaret amacıyla Kazakistan'a gidiyor. Şahin, Kazakistan ziyaretinin ilk gününde Almatı'da Ahıska Türkleri Milli Merkezi Başkanı Ziyaeddin Kasanov'u kabul edecek.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ankara'da Irak Başbakan Yardımcısı Rafi El İsavi ile görüşecek.

İzmir Üniversitesi, 2010-2010 Akademik Yıl açılışını Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun katılımıyla gerçekleştirecek. (10.00)

İzmir Ticaret Odası'nda, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın katılımıyla "İzmir Turizmi için Acil Zirve" düzenlenecek. (10.00)

Avrasya bölgesinin en büyük Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı CEBIT Bilişim Eurasia, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katılacağı törenle İstanbul'da açılıyor. (14.30)

CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. (11.00)

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır'ın Cumhuriyet köyündeki Çiftçi Kulübü Eğitim TIR'ında düzenlenecek basın toplantısına katılacak. (11.30)

MHP İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu, yerel ve genel siyasi konular hakkında görüş ve düşüncelerini açıklamak için basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Berlin'de düzenlenen 1. Türk-Alman İşbirliği ve Yatırım Konferansı'na katılacak.

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te uluslararası sağlık fuarı açılıyor.

SPOR

Galatasaray Kulübü başkan adaylarından Adnan Öztürk, basın mensuplarıyla Conrad Otel'de sohbet toplantısı gerçekleştirecek.(10.30)

Bursaspor, iki günlük aranın ardından 8. haftada oynayacağı Karabükspor maçının hazırlıklarına başlıyor. (20.00)