Ak Partili Biçer'den Yurt İncelemesi

AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, AK Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı ile birlikte gittiği Simav'daki Kredi ve Yurtlar Kurumuna ait 500 kişilik yurt inşaatında incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı

Ak Partili Biçer'den Yurt İncelemesi
AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, AK Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı ile birlikte gittiği Simav'daki Kredi ve Yurtlar Kurumuna ait 500 kişilik yurt inşaatında incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.
250'si kız, olmak üzere toplam 500 kişilik yurt inşaatını üstlenen şirket sorumlusu Türker Şahin, Şubat 2011'te teslim etmeleri gereken yurt inşaatını öğrencilerin barınma hususunda çektikleri çileyi de göz önüne alarak 2010 Aralık ayında teslim edebilmek için çalışmalarını hızlandırdıklarını kaydetti.
Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer'in yurt inşaatı gezisinde hazır bulunan Simav Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Rüştü Güntürkün'de yurt binasının tamamlanmasıyla öğrencilerin uzunca bir süredir sağlıksız şartlarda sürdürdükleri barınma sorununun sona ereceğini ve daha çok öğrencinin Simav'ı tercih etmesinin beklendiklerini söyledi..
Yurt inşaatının tamamlanmasını sabırsızlıkla beklediklerini ifade eden Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, " Projesini gördüğümde burası yurt değil adeta 3 yıldızlı otel diye düşünmüştüm. Simav'a öğrenim görmek için gelen öğrencilerin lüks bir yurt binasında barınma imkanına kavuşacak olmaları bizleri oldukça mutlu etti. Artık Simav Meslek Yüksekokulu ve Simav Teknoloji Fakültesini tercih eden öğrenciler, sosyal etkinliklerin oldukça fazla olduğu ve 2'şer kişilik lüks odalarda huzurlu bir eğitim alacaklar. Bu yurt sayesinde Simav'ı daha fazla öğrencinin tercih edeceğinden eminim" şeklinde konuştu.