Vekillerden Sakallı'ya Anlamlı Tebrik

Kayseri'de düzenlenen "Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Dalında Süreklilik" ödülüne layık görülen Odunpazarı Belediyesi Belediye Başkanı Burhan Sakallı'ya AK Parti Eskişehir milletvekilleri Murat Mercan ve Nedim Öztürk tebrik ziyaretinde bulundu

Vekillerden Sakallı'ya Anlamlı Tebrik
Kayseri'de düzenlenen "Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Dalında Süreklilik" ödülüne layık görülen Odunpazarı Belediyesi Belediye Başkanı Burhan Sakallı'ya AK Parti Eskişehir milletvekilleri Murat Mercan ve Nedim Öztürk tebrik ziyaretinde bulundu.
Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'yı makamında ziyaret eden AK Parti Eskişehir milletvekilleri Murat Mercan, Nedim Öztürk ve AK Parti Eskişehir İl Başkanı Salih Koca, Başkan Sakallı'yı başarılarından ötürü kutladı. Vekiller, Odunpazarı Bölgesi ve Odunpazarı Evleri Yaşatma Projesi'yle büyük başarı elde eden Başkan Sakallı'dan övgü ile söz etti.
Milletvekilleri Murat Mercan, Nedim Öztürk ve AK Parti Eskişehir İl Başkanı Salih Koca'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sakallı, Odunpazarı evlerini yaşatma projesinin devam ettiğini belirterek, "Tek hedefimiz, bütün ihtişamı ile görenleri kendine hayran bırakan Odunpazarı bölgesini kültür başkenti yapmak" dedi.