Pal Fm, 3. Yaşını Kutladı

"Müziğin Türkçesi" sloganıyla 99

"Müziğin Türkçesi" sloganıyla 99.2 frekansından yayın yapan PAL FM, kuruluşunun 3. yılını, Gülşen, Deniz Seki, Özgün, Burcu Güneş, Fatih Ürek, Pal FM ailesi, medya temsilcileri ve medya ajans yetkilileri ile 2 Ekim 2010 Cumartesi gecesi, Palmalife Bodrum Resort & Spa'da düzenlenen muhteşem bir doğumgünü organizasyonu ile kutladı.
"Müziğin Türkçesi" sloganıyla 99.2 frekansından yayın yapan PAL FM, her yıl olduğu gibi bu yıl da doğumgününü, 3 gün süren bir organizasyon ile kutladı.
Doğum gününde sanatçı Gülşen sahne aldı. Geceye aranjörü Ozan Çolakoğlu ile katılan sevilen şarkıcının sahneye davet ettiği Deniz Seki, Özgün, Fatih Ürek ve Burcu Güneş de şarkıları ile konuklara çok özel bir gece yaşattılar.
Pal FM doğumgününe ayrıca; Mesut Yar, Yüksel Aytuğ, Tayfun Topal, Bülent Seyhan gibi medya ve müzik sektörünün önemli isimleri de katıldı. Tüm sanatçılar doğumgünü pastasını Pal Fm ailesi birlikte kestiler.
Palmalife Bodrum Resort & Spa'da kutlanan doğumgünü partisine yönetmen kardeşi Serdar Seki ile konuk olan Deniz Seki'nin, yeni albüm çalışmaları öncesi keyfi ve enerjisi gözlerinden okunuyordu. Fazla kilolarından detoks rejimi ile kurtulmaya çalışan sanatçı, yaklaşık 2,5 ay sonra çıkacak yeni albümünde, yepyeni bir "Deniz" olarak sevenleri ile buluşacağını açıkladı. Pal FM, önümüzdeki günlerde yeni sürpriz ve oluşumlarla, dinleyicilerini şaşırtmaya hazırlanıyor.