Kuşadası'nda Rock Bar Açılışı

Kuşadası yeni bir eğlence yerine daha kavuştu

Kuşadası'nda Rock Bar Açılışı
Kuşadası yeni bir eğlence yerine daha kavuştu. Hızlı eğlence hayatıyla tanınan ünlü Kaleiçi'nde, eski She barın bulunduğu yere açılan Soul City'nin açılışı yoğun ilgi gördü. Yüzlerce müzik severin doldurduğu Soul City'nin açılışında iki ayrı grup konser verdi.
Sahneye ilk olarak İstikamet isimli yerel rock grubu çıktı. Yaklaşık bir saatlik performansıyla beğeni toplayan istikamet'in ardından İstanbul'dan gelen Pardon isimli grup Kuşadalı müzik severlerle buluştu. İki saatlik müthiş bir performans sergileyen Pardon, Kaleiçi'ni adeta sarstı.
Melih Yavaş işletmeciliğinde açılan yeni rock bar, tarzı ve kalitesiyle Kuşadası'na yeni bir soluk getirdi. Kış boyunca Cuma ve cumartesi geceleri Türkiye'nin ünlü seslerini Kuşadası'na getireceklerini açıklayan başarılı işletmeci Melih Yavaş, "En ünlü grupları Kuşadalılarla buluşturacağız. Kuşadası'nda büyük bir boşluğu dolduracağımıza inanıyoruz. Açılış gecemizde gördüğümüz yoğun ilgi bizi daha da cesaretlendirdi. Soul City'de her hafta bir konser olacak" dedi.