'Dili sürçmüştür'

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster'in maç sonrası takımdaki rotas...


Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster'in maç sonrası takımdaki rotasyonla ilgili bir soruya, "Siz Trabzonlular bunu anlamazsınız" cevabına göndermede bulundu.
Radyospor'a konuşan Şener, "Schuster, Trabzon'la ilgili yakışık olmayan bir demeç verdi; ama herhalde dil sürçmesi yaşadı. 'Trabzon yurtdışında oynamanın ne demek olduğunu bilmez' gibi laflar etti. Trabzon'un neyi bilip bilmediğini Beşiktaş'ın eski yöneticilerine sorsunlar. Eski yöneticiler ona çok güzel anlatır. Schuster'in bu açıklaması beni üzmez olur mu? O giderken ben şeref turu atıyordum. Trabzon'a gelip Trabzon bilmez demek nasıl bir iş. Bizi Fener'le Galatasaray'la başka camialarla karıştırıyor. Umarım bundan sonra karıştırmaz" dedi.
Beşiktaş maçının kendileri için kırılma noktası olduğunu belirten Şener, "Seçimle, futbol takımını birbirine karıştırdılar. Ama bu galibiyet her şeye değdi. Ama bunlardan daha önemli olan Mustafa Yumlu diye bir oyuncuyu kazandık" ifadelerini kullandı.
Trabzonspor'un dev maçlardaki motivasyonunun farklı olduğunu dile getiren Sadri Şener, "Ben futbolcularımızın, antrenman bile yapmasalar Beşiktaş'ı beyinlerinde yenebileceklerini söylemiştim. Fark da yapabilirdik" diye konuştu.

Â