Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Şehir Üniversitesi'nde 2010-2011 akademik yılı açılışına katılacak. (17.00)

Turgut Özal Üniversitesi'nin

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Şehir Üniversitesi'nde 2010-2011 akademik yılı açılışına katılacak. (17.00)

Turgut Özal Üniversitesi'nin eğitim yılına başlaması dolayısıyla düzenlenecek törene TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ve YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan katılacak. (10.30)

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı Başkanlığı'nda Kamu İşveren Kurulu ile Türkiye Kamu-Sen Uzlaştırma Kurulu Kararlarını Başbakanlık Merkez Bina'da görüşecek. (15.30)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, parti genel merkezinde Türkmen Alevi Bekdaşi Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Özdemir Özdemir'i kabul edecek. (11.30)

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), üyelerinin nabzını tuttuğu 2010 ikinci Barometre Anketi sonuçlarını basın toplantısıyla açıklayacak. (09.30)

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait; Balıkesir/Akçay, Balıkesir-Akçay (Lojman Taşınmazları), Mersin-Tarsus Kemalpaşa taşınmazlarına ilişkin özelleştirme ihalelerinin nihai pazarlık görüşmeleri Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İdare toplantı salonunda yapılacak. (14.30-15.30-16.30)

Almanya Birliği Günü dolayısıyla Alman Büyükelçiliği'nde resepsiyon verilecek. (18.30)

Ege Üniversitesi'nin 2010-2011 Eğitim Öğretim yılının açılışı yapılacak. (10.30)

İzmir Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeleri'nin katılımıyla İZKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Vali M. Cahit Kıraç başkanlığında "2010-2013 İzmir Bölge Planı'nın (İZBP)" tanıtılacağı bir basın toplantısı düzenlenecek. (11.15)

Türk Kızılayı Genel Başkan Danışmanı, Çocukların "Deprem Dede"si Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, İzmir'de okulları ziyaret edecek. (14.00)

Sikorsky Başkan Yardımcısı Steve Estill, ortak kuruluşları Alp Havacılık'ın Başkanı Tuncer Alpata ile Türk Genel Maksat Helikopter (TGMH) projesi ile Eskişehir'deki yeni motor üretim tesisleri hakkında basın toplantısı düzenleyecek. (13:00)

Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, BURTARIM 2010, Bursa 8. Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Bursa 3. hayvancılık ve ekipmanları fuarı açılıyor. (11.30)

Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda düzenlenen 'Türkiye Global Kobiler Platformu' dahilinde düzenlenen 'İş Ortağım Buluşmaları' yapılacak. Programa, Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş ve Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer konuşmacı olarak katılacak. (16:30)

Beşiktaş Kulübü, bankalarla kredi sözleşmesi imzalayacak. Törene Başkan Yıldırım Demirören ve banka yöneticileri katılacak. (11.00)

Beşiktaş, Manisaspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

A Milli Takım, Berlin'de Almanya maçının hazırlıklarına devam edecek.

Takımların çalışmaları takip ediliyor.

MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Avni Kavlak ve Genel Menajer Ender Yurtgüven, Saray Spor Tesisleri'nde haftalık basın bilgilendirme toplantısı yapacak. (11.00)