Başkan Burma'dan Öğrencilere Öğüt

Ankara Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'nden yaklaşık 30 öğrenci ve öğretim görevlisi Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'nın konuğu oldu.

Başkan Burma'dan Öğrencilere Öğüt
Gazi Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 4.sınıf öğrencileri ve öğretim elemanları 4-9 Ekim tarihleri arasında okul bitirme projesi olarak seçtikleri Samsun'da yapacakları çalışmaların ağırlıklı bölümünü Atakum'da gerçekleştirdiler. Başkan Burma, öğrencileri Atakent Birimi'nde oluşturulan Planlama Bürosu'nda Şehir Plancısı Arif Katar nezaretinde çalışmasını sağlarken, bu çalışmadan önce onları belediye meclis salonunda ağırladı.
Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, meclis salonunda öğrencilerin sorduğu soruları yanıtlayıp onlarla bilgi ve tecrübelerini paylaşırken, "Bir kentin gelişimi, modernliği, güzelliği ve gelecek nesillere sağlıklı bir yapı ile ulaştırılmasındaki en önemli rollerden biri sizlere düşüyor. Fazla politik olmadan işinizi yapın. Ancak günün birinde siyasete atılmak isterseniz de siyasetçilerin söylemlerinden çok eylemlerine bakın ve onları örnek alın" öğütlerinde bulundu.
Öte yandan, Ankara Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim görevlilerinden Prof. Dr. Feral Eke, kendilerine ve öğrencilere gösterdiği yakınlık ve misafirperverlikten dolayı Başkan Burma'ya plaket verdi.