Ayvalık'ta Elektrik Kesintileri Sinir Bozdu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde son günlerde sık görülmeye başlayan elektrik kesintisi vatandaşları çileden çıkarıyor.

Ayvalık'ta Elektrik Kesintileri Sinir Bozdu
23 Eylül ile 2 Ekim tarihlerinde, gece saat 02.00 ile 09.00 arasında enerji nakil hatlarında yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yapılan kesintilerin saatlerce sürmesi özellikle buzdolabında sakladığı satışa sunulacak ürünler satan kasap, mandıra, şarküteri ve dondurmacı gibi esnafları kaygılandırdığı gözlendi.
Kesintiler nedeniyle gece açık olan internet kafeler ile bilgisayar başında gece saatlerinde çalışmak zorunda olanlar da olumsuz etkilendi. Özellikle geçtiğimiz Pazar gecesi yapılan kesintinin belirlenen süreden 1 saat uzaması nedeniyle Pazar sabahları açık olan kahvehanelerde elektriksiz koşullarda çay içmek ve okey oynamak zorunda kalan müşterilerin elektrik kesintisine isyan edercesine tavırlarla tepki gösterdikleri görüldü.
Bazı vatandaşlar, "TEDAŞ fatura ödemelerimiz bir gün gecikince elektrik kesme açma-kapama cezasını yapıştırıyor. Peki vatandaş olarak bizler TEDAŞ'ın bu elektrik kesintileri nedeniyle yaşadığımız olumsuzlukların hesabını kimden soracağız" diye konuşmaları dikkat çekti.