Yediveren Dostluk Ve Dayanışma Derneği'den Kahvaltı Programı

Tavşanlı yardım faaliyetleri yürüten Yediveren Dostluk ve Dayanışma Derneği tarafından üyelerine yönelik olarak bir kahvaltı programı düzenlendi.

Yediveren Dostluk Ve Dayanışma Derneği'den Kahvaltı Programı
Moymul Mahallesi'nde bulunan Balıklı Parkındaki program hakkında bilgiler veren Yediveren Dostluk ve Dayanışma Derneği Başkanı Esra Demiroğlu, "Derneğimiz Ramazan ayı içinde yoğun bir faaliyetteydi. 70 ihtiyaç sahibi aileye erzak dağıttık. Bir Öğrenci de Siz Giydirin Kampanyası başlattık. İhtiyaç sahibi öğrencilere çanta, okul ve kırtasiye yardımlarında bulunuyoruz. Bir çok kişiye aileleriyle birlikte bayramlık temin ettik. Bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen yardımsever insanlarımıza teşekkür ederiz. Bu destekler olmasa bu kadar yardımlar yapılamazdı" dedi.
Kurban Bayramı'nın da yaklaştığına belirten Demiroğlu, evlerine et girmeyen ailelerle kurbanlarını paylaşmak isteyenlerden pay ve kurban hisselerini dernek olarak kabul edeceklerini söyledi.
Kahvaltı programına Prof. Dr. Vural Kavuncu ile İşçi Emeklileri Derneği Tavşanlı Şube Başkanı Remzi Konuşluoğlu da katıldı.