Veda resti

Fenerbahçe'de, Cristian Baroni'den sonra Fabio Bilica'nın da takımdan ayrılma kararı aldığı ortaya çıktı....


Fenerbahçe'de, Cristian Baroni'den sonra Fabio Bilica'nın da takımdan ayrılma kararı aldığı ortaya çıktı.
Gençlerbirliği ile önceki akşam oynanan maçın kadrosuna alınmayan Brezilyalı oyuncuların, Teknik Direktör Aykut Kocaman'la bir görüşme yaparak, "Bizi kadroda düşünmediğiniz ortada. Ara transferi beklemeden ayrılmak ve kendimize Brezilya'da kulüp bulmak istiyoruz" dedikleri vurgulandı.

Son karar Kocaman'ın
Kasımpaşa maçı öncesi ilk olarak Cristian'ın gündeme getirdiği talebe Bilica'nın da katılması sarı-lacivertli takımda, Brezilya modelinin sona erdiği şeklinde yorumlanırken, söz konusu isteğin Başkan Aziz Yıldırım tarafından değerlendirileceği ifade edildi.
Aykut Kocaman'ın, Gençlerbirliği maçının 18 kişilik kadrosuna sadece 6 yabancı oyuncuyu dahil etmesi üzerine ayrılma konusunda kesin karara varan iki Brezilyalı oyuncudan Cristian'ın gitmesine sıcak bakıldığı, ancak Bilica konusunda son sözü teknik direktörün söyleyeceği kaydedildi.
Teknik patron Aykut Kocaman'ın, Everton'dan kiralanan Nijeryalı Joseph Yobo takıma katıldıktan sonra gözden düşen Bilica'yı takımda ilk yedek stoper olarak düşündüğü, geçen hafta içi antrenmanlardaki performansını beğenmediği için Gençlerbirliği maçının kadrosuna almadığı ileri sürüldü.
Kocaman'ın, performansını yeniden yükseltmesi halinde Bilica'yı kadroya almayı düşündüğü vurgulandı.

Â