Ücretsiz İnternet Evi Hizmette

Aliağa Belediyesi İnternet Evi öğrencilere ücretsiz hizmet veriyor

Ücretsiz İnternet Evi Hizmette
Aliağa Belediyesi İnternet Evi öğrencilere ücretsiz hizmet veriyor. Öğrencilerin derslerine kaynak, araştırmalarına yardımcı olmak için kurulan İnternet evindeki bilgisayarlar başka bir amaç için kullanılamıyor.
Teknolojinin gelişmesi ile beraber öğrencilerin araştırma yapmalarının ve bilgilenmelerinin kolaylaştığını belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz;"Aliağa Belediyesi İnternet Evinde öğrenciler ücretsiz olarak rahat ve huzur içerisinde derslerine çalışabiliyor. İnternet Evinin gerek belediye bünyesinde olmasından gerekse bilgisayarların ders ve araştırma haricinde kullanılmaması dolayısıyla veliler çocuklarını güven içerisinde buraya gönderiyorlar. Özellikle günümüzde eğitim sisteminin araştırma üzerine kurulu olması öğrencilerin internet üzerinden araştırma yapmasını arttırıyor. Öğrencilerimiz internet evimizden ücretsiz olarak faydalanabilirler" dedi. İnternet Evi'ndeki tüm bilgisayarların koruma programı ile kontrol altında tutulduğunu belirten Oğuz; "Velilerin çocuklarını güven içinde internet evimize göndermelerindeki en büyük etkenlerden biride tüm bilgisayarların koruma programı ile kontrol altında olmasıdır. Öğrenciler bilgisayarlardan ders ve araştırma yapma haricinde kullanamıyor" dedi.
Ücretsiz olarak eğitim veren İnternet Evi Demokrasi Meydanı Karşısında bulunan Aliağa Belediyesi Nadir Nadi Kütüphanesi ile aynı binada; hafta içi 08.30-17.30 Cumartesi günleri ise 9.30-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor.