Çakır'dan Keskin'e Tebrik Ziyareti

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret ederek tebrik etti

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret ederek tebrik etti.
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Esnaf ve sanatkarlar odaları başkanları ile istişare etmek için geldik. Ziyaretimizin bir diğer sebebi de TESK Yönetim Kurulu'na seçilen Şevket Keskin'i tebrik etmektir. Daha geniş alanda Malatya'nın sorunlarıyla ve esnafın sorunlarıyla yakından ilgilenenciktir. Sayın başkanımızı tebrik ediyoruz. Oda başkanları ile istişare edeceğiz" diye konuştu.
TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve MESOB Başkanı Şevket Keskin, yeni göreve seçilmesinden esnaf camiasının büyük destekleri olduğunu belirterek, "Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz ve Öznur Çalık'ta bize büyük destek verdi. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. TESK Yönetiminde sayın genel başkanımız Bendevi Palandöken ile birlikte ikinci bir Malatya'lı olarak yönetim kurulu üyesi olarak seçildim. Amacımız esnaf ve sanatkarımızın yaşadığı sorunlara çözüm bulmaktır" dedi.
Kongreye katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da teşekkür eden keskin, "Başbakanımız ile sayın ana muhalefet partisi liderinin TESK'in kongresinde bir araya gelmesi de bizleri mutlu etmiştir" diye konuştu.