Aziziye'den Eğitime Destek...

Aziziye Belediyesi sosyal faaliyetler anlayışıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında 350 öğrenciye okul çantası ve kırtasiye yardımında bulundu

Aziziye'den Eğitime Destek...
Aziziye Belediyesi sosyal faaliyetler anlayışıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında 350 öğrenciye okul çantası ve kırtasiye yardımında bulundu. Kardeş Pendik Belediyesi ile işbirliği içerisinde yapılan çalışma kapsamında, ilçedeki çocuklar sevindirildi.
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, belediye olarak eğitim ve öğretime destek olduklarını söyledi.
Eğitim- öğretime desteğin çok önemli bir görev olduğunun altını çizen Başkan Cengiz, "Kardeş Pendik belediyemiz ile işbirliği içerisinde ilçemiz sınırları içerisinde eğitim gören çocuklarımızı sevindiriyoruz. Çocukların kitaplarını zaten hükümetimiz veriyor. Biz de çanta ve defter, kalem, boya kalemlerinden oluşan kırtasiye malzemelerini karşılayarak, maddi imkanları kısıtlı olan ailelere destek oluyoruz. 2010-2011 eğitim-öğretim yılında da 350 öğrencimize bu yardımları dağıttık. İmkanlarımız ölçüsünde çocuklarımızın eğitimine katkı sunmaya devam edeceğiz. Desteklerinden dolayı Pendik Belediye Başkanımız sayın Dr. Salih Kenan Şahin'e hemşehrilerimiz adına özellikle teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
EĞİTİME DESTEĞİ GÖREV KABUL EDİYORUZ
"Çocuklarımız, geleceğimizdir. Onlara her türlü desteği sunmayı da belediye olarak görev kabul ediyoruz." diyen Başkan Fatih Cengiz, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha sağlıklı şartlarda ve ihtiyaçları giderilmiş bir şekilde eğitim görmeleri konusunda kendimizi sorumlu hissediyoruz. Yarınlarımızın emanet edeceğimiz çocuklarımız, çağın gerektirdiği şekilde ve dünya standartlarında bilgiyle donanmak zorundadırlar. Eğitime yaptığımız katkının, geleceği yatırım olacağı gerçeğinden hareketle, çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları konusunda üzerimize düşeni her zaman yerine getirmeye hazırız. İmkanlarımızı daha da iyileştirdiğimizde eğitime olan katkımız artarak devam edecektir." ifadelerini kullandı.
Başkan Cengiz, yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olması temennisinde bulundu.