'Akrepler'den görkemli veda

Dünyaca ünlü rock grubu Scorpions son albümleri 'Sting in the Tailin'i piyasaya çıkardıktan sonra beş kıtayı k...

Dünyaca ünlü rock grubu Scorpions son albümleri 'Sting in the Tailin'i piyasaya çıkardıktan sonra beş kıtayı kapsayan ve üç yıl süren 'Mammoth' turnesi kapsamında önceki gece İstanbul Küçükçiftlik Parkı'nda sahneye çıktı. Turne sonrası müzik kariyerlerini noktalayacaklarını açıklayan grubu sahnede son kez görebilmek için konsere akın eden hayranları, coşkulu bir gece yaşadı.

"BİZİ İÇERİYE SOK"
Grup, klasikleşen parçaları 'Wind Of Change', 'Send Me An Angel', 'Still Loving You', 'Always Somewhere', 'Hurricane' ve 'Humanity'yi söylerken, seyirciler hep bir ağızdan onlara eşlik etti. Bu arada konserde sahte bilet skandalı da yaşandı. Biletleri sahte çıkan yaklaşık 100 Scorpions hayranı içeri giremedi. Bir grup, gişe görevlileriyle kavgaya tutuşurken bazıları ünlü popçu Yaşar'dan yardım istedi. Ünlü şarkıcı "Abi bilet aldık ama sahte çıktı, bizi içeri aldır" diyen seyircilere "Benim yapbileceğim bir şey yok" yanıtını verdi. 1980'de şöhretinin zirvesine ulaşan efsanevi Scorpions grubunun albümleri dünya çapında yaklaşık 100 milyon sattı.

İSTANBUL'A ÜÇÜNCÜ KEZ GELDİLER
Rudolf Schenker'in 1968 yılında üç arkadaşıyla birlikte kurduğu 'Scorpions' topluluğu daha önce de iki kez Türkiye'ye gelmişti.