Schuster: Sezonun en kötü maçını oynadık

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernhard Schuster, takımının bu sezon Sivasspor karşısında en kötü maçını oynadığını söyledi.

Takımının kendi sahasında 2-

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernhard Schuster, takımının bu sezon Sivasspor karşısında en kötü maçını oynadığını söyledi.

Takımının kendi sahasında 2-1 yendiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Alman Teknik Adam, Sivasspor maçına çok iyi başladıklarını; fakat karşılaşmayı çok bitirdiklerini kaydetti.

Schuster, "2-0 öne geçtikten sonra oyunu kontrol altına almak yerine her geçen dakika daha fazla hatalar yapmaya başladık. Karşılaşmada görev yapan ve daha iyi durumda olması gereken oyuncular daha az mücadele etti." diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Değişik ülkelerde görev yaptınız. Ligleri kıyaslarsanız. Türkiye Ligi'ni nasıl yorumluyorsunuz?" sorusuna Schuster, "Türkiye Ligi eğlenceli ve çok kolay bir lig." diye cevap verdi.

Alman çalıştırıcı, Beşiktaş'ın bu sezon en kötü maçını oynadığını sözlerine ekledi.

Basın toplantısına katılan genç futbolcu Necip de, son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından Sivasspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Necip, hafta içinde Porto ile oynayacakları UEFA Kupası maçını düşünmeye başladıklarını kaydetti.

Karşılaşma sırasında yaptığı hata sonucunda gol olmasını ise Necip, şunları söyledi: "Futbol tabii ki hatalar zinciridir. Tabiki orada hata yaptım. Bu hatalardan ders almaya çalışacağım."

Basın toplantısına gelen başka bir futbolcu Hilbert de, Sivasspor karşısında iyi performans ortaya koymasalar da galip gelmesini bildiklerini söyledi.

Bir gazetecinin Schuster'in "Bu sezonun en kötü maçını oynadık" sözlerinin hatırlatılması üzerine Hilbert, "Ben hocanın haklı olduğunu düşünüyorum. Çok sıkıntılı bir maçtı. İlk yarı oyunu kontrol ettik. Fakat ikinci yarı sıkıntı yaşadık." diye cevap verdi.