Kocaeli'nde hırsızlık

Kocaeli'nde hırsızlık suçundan 30'dan fazla sabıkası bulunan bir kişi Cengiz Topel Caddesi'nde bir döner dükkanından 500 lira nakit para ve cep telefo

Kocaeli'nde hırsızlık suçundan 30'dan fazla sabıkası bulunan bir kişi Cengiz Topel Caddesi'nde bir döner dükkanından 500 lira nakit para ve cep telefonu çaldı. Güvenlik kamerasında yansıyan hırsızlık olayından sonra zanlı şehir merkezinde gezdiği sırada yakalandı.

Cengiz Topel Caddesi'nde Katık Döner isimli işyerinin kapısını zorlayarak içeriye giren hırsız, kasada bulunan 500 TL ile cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı. Sabah iş yerine gelen dükkan sahibi, kapının ardına kadar açık olduğunu, paraların ve cep telefonun olmadığını görünce Emniyet Güçlerine ihbarda bulundu. Polis yaptığı inceleme sonrasında azılı hırsızı güvenlik kamerasından tespit etti.

İşyerinin güvenlik kamerasında görüntülenen zanlı Şaban O.(40) Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından şehir merkezinde dolaştığı sırada kıskıvrak yakalayarak gözaltına alındı. Zanlının alınan ifadesinde hırsızlık yaptığını itiraf ettiği öğrenildi. Zanlı Şaban O., Emniyette alınan ifadesinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Öte yanda yakalanan Şaban O'nun hırsızlık suçlarından 30'dan fazla sabıkasının olduğu öğrenildi.