Hackerler İş Başında

Türkiye'nin en büyük oyun dağıtım firmaları arasında yer alan ve Electronic Arts, Konami, Activision Blizzard, THQ, Capcom gibi büyük firmaların oyunlarının dağıtımını firmanın distribütörlüğünü yapan Aral Games'in internet sitesinin hacklendi

Türkiye'nin en büyük oyun dağıtım firmaları arasında yer alan ve Electronic Arts, Konami, Activision Blizzard, THQ, Capcom gibi büyük firmaların oyunlarının dağıtımını firmanın distribütörlüğünü yapan Aral Games'in internet sitesinin hacklendi.
Aral Games'in internet sitesi www.aral.com.tr bugün hacklendi. Siteyi hackleyen kişinin bıraktığı mesaj ise oldukça ilginç. Anlaşılan fiyat politikasından şikayetçi olan bazı oyun severler forumlarda uzun zamandır tartışılan bu konuya tepkisini farklı bir şekilde göstermiş. Sosyal paylaşım sitelerine de düşen haber hızla yayıldı. Siteyi hackleyen kişi ise sitenin girişine; "Milletin neymiş bu Aral'dan çektiği kardeşim. Duydum ki 1'e alıp 3'e satıyormuşsunuz. Ayıptır yaptığınız" şeklinde bir yazı yerleştirdi.