Esnaftan Aldırmaz'a Teşekkür

Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekiplerinin adeta şantiyeye çevirdiği Metal Sanayi Sitesi'nin esnafı, yollarının asfaltlanması nedeniyle Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a teşekkür ederek, "Sitemize 20 yıldır Büyükşehir'in tek bir iş makinası girmemişti

Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekiplerinin adeta şantiyeye çevirdiği Metal Sanayi Sitesi'nin esnafı, yollarının asfaltlanması nedeniyle Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a teşekkür ederek, "Sitemize 20 yıldır Büyükşehir'in tek bir iş makinası girmemişti. Sayenizde çektiğimiz çile son buluyor. Yollarımız yapılıyor, işlerimiz açılıyor. Allah sizden razı olsun" dedi.
Adana Sanayi Odası Başkanı Ümit Özgümüş'le birlikte Metal Sanayi Sitesi'ne giden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, bir yandan çalışmaları denetlerken, diğer yandan site esnafıyla dertleşti.

"YOLLARIN YAPILMASI, İŞLERİMİZİ OLUMLU ETKİLEDİ"
Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekiplerinin, yıllardır kangren haline gelen yol sorununu çözüme kavuşturduğunu belirten site esnafı, "Birçoğumuz binbir umutla işyerlerimizi Organize Sanayi Bölgesi'nden buraya taşıdık. Ancak, umduğumuzu bulamadık. Yollarımız yapılmadığı için bazı esnaf arkadaşlar işyerlerini tekrar Organize Sanayi'ye taşımak zorunda kaldı" şeklinde konuştular.
Başkan Vekili Aldırmaz'ın ilk ziyareti sırasında verdiği yol sözünü yerine getirmesinden dolayı mutlu olduklarını kaydeden site esnafı, "Herkes bize söz veriyordu, ancak bir türlü yerine gelmiyordu. Dışardan gelen işadamları, yolların bozuk olması nedeniyle sitemize dahi girmiyordu. Hatta bir işyerinden, karşıdaki işyerine dahi geçemiyorduk. Siz yaraya neşter vurdunuz ve yollarımız asfaltlanmaya başladı. Kısa sürede bitirilen yollar, başka şehirlerden gelen işadamlarını bile şaşkına çeviriyor. Gelen müşteriler dahi size teşekkür ediyor. Yollarımız yapıldıktan sonra, işlerimiz de açılmaya başladı. Hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz" dediler.

ALDIRMAZ: "İSTAHDAM YARATANIN EMRİNDEYİZ"
Her yere, her kesime hizmet etmenin görevleri olduğunu söyleyen Başkan Vekili Aldırmaz, "Aynı masa etrafında toplanır, birbirimize sahip çıkarsak, çözemeyeceğimiz sorun yoktur" dedi.
Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçe belediyeleri, meclis üyeleri, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları ile uyumlu çalışmayı ilke edindiklerini kaydeden Aldırmaz, "Ortak Akıl, Ortak Başarı' prensibi ile hareket ediyoruz. Belediyemizdeki bu yeni anlayış, beraberinde başarıyı da getiriyor" şeklinde konuştu.
Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, daha sonra şunları söyledi;
"Bu ekonomik sıkıntıda, 3-5 kişi çalıştıran insan bizim için kahraman demektir. İstihdam yaratanın her zaman emrindeyiz. Biz buraların yollarını yapar, sıkıntılarını giderirsek; yeni yatırımlar başlar, yeni işlerleri açılır. Bu sayede insanlar iş-aş-ekmek bulur".

ÖZGÜMÜŞ: "BÜYÜKŞEHİR'LE İŞBİRLİĞİ YAPMANIN KEYFİNİ YAŞIYORUZ"
Küçük ve orta ölçekli sanayi sitelerinin sorunlarını çözen Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a teşekkür eden Adana Sanayi Odası Başkanı Ümit Özgümüş, "Çok uzun yıllardır, belediyelerle uyumlu çalışmaya hasret kalmıştık. Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri sorunları birbirlerinin üzerine atıyordu. O zaman da sıkıntılar çözülme yerine, çoğalarak artıyordu. Ancak, Sayın Aldırmaz ile Büyükşehir Belediyesi'ne yeni bir anlayış geldi. Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yapmanın keyfini yaşıyoruz. Hizmetlerinizden dolayı bütün esnaf ve sanayici arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.