Araban'da Tekvando Şampiyonası Yapıldı

Gaziantep'in Araban ilçesinde, Cumhuriyet Kupası Tekvando Şampiyonası yapıldı.

Araban Kaymakamlığının düzenlediği ve Araban Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonada 150 sporcu mücadele etti. Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakaları Araban Kaymakamı Fethullah Duman, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, İlçe Emniyet Amiri Tuncay Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kınacılar ve Tekvando Federasyonu Gaziantep Temsilcisi Veysel Döşüçukur'un da aralarında bulunduğu çok sayıda sporsever izledi.
Kaymakam Fethullah Duman, yaptığı açıklamada, ilçede ilk kez Tekvando Şampiyonası düzenlendiğini, vatandaşların şampiyonaya ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Duman, "Amacımız gençlerimizi spor salonuna çekerek kötü alışkanlıklardan korumaktır. Bu amaç doğrultusunda ilçemizde değişik sportif etkinlikler düzenlemeyi sürdüreceğiz" dedi.
Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir de, Araban Kaymakamı Fethullah Duman'a ilçede ilk defa Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Kupası Tekvando Şampiyonası düzenlediği için teşekkür etti. Özdemir, Araban Belediye Başkanı olarak bu organizasyonun her yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayram'ında düzenlenmesi için her türlü desteği sağlayacaklarını kaydetti.
Araban Kaymakamı Fethullah Duman, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ve Gaziantep Tekvando İl Temsilcisi Veysel Döşüçukur'a desteklerinden dolayı birer teşekkür plaketi verdi. Şampiyona sonunda başarılı sporculara ödülleri verildi.