17 Ağustos'ta Genel Kurul Heyecanı

17 Ağustos İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı okul çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi.

Velilerin yoğun ilgi gösterdiği genel kurul toplantısında geçici divan başkanlığını Öğretmen Arzu Erkekoğlu yaptı. Geçici divan kurulunda Ayfer Demir ve Gülefer Aras görev aldı.
Okul Müdürü Cumhur Karasu yaptığı açış konuşmasında genel kurula katılan üyelere teşekkür ederek, genel kurulun hayırlı olması dileğinde bulundu. Okulun kısa bir geçmişi olmasına rağmen bulunduğumuz şehirde hatırı sayılır bir yeri olduğunu belirten Cumhur Karasu, "Ümit ediyorum ki, 17 Ağustos İlköğretim Okulu bundan sonra adından daha sık ve övgüyle bahsettirecektir." dedi.
Gündem maddelerinin sırasıyla görüşüldüğü genel kurul toplantısında, slâyt gösterisi eşliğinde okunan Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Dönem Sonu Bilançosu salonda bulunanlardan yoğun alkış aldı. Yapılan oylamada Dönem Sonu Bilançosu oy çokluğu ile ibra edildi.
2010-2011 öğretim yılında Okul Aile Birliği yönetimine aday olan Mine Özel, Nurgül Toz, Saniye Yenigün ve Mehtap Polat tarafından hazırlanan yönetim ve denetim kurulları listesinin oy çokluğu ile kabul edilmesi üzerine kürsüye gelen Mine Özel genel kurula göstermiş oldukları güvenden dolayı teşekkür ederek verilen hizmetleri en güzel şekilde devam ettireceklerini söyledi. Bundan sonra 2010-2011 Öğretim Yılı Tahmini Bütçesinin görüşülmesine geçildi. Bütçe kalemlerinin okunmasından sonra yapılan oylamada tahmini bütçe oy çokluğu ile kabul edildi.