'Sevgiye Uzanan Eller Projesi'

Güneydoğudan göç eden ailelerinin çocuklarının katıldığı Sevgiye Uzanan Eller Projesi kapsamında öğrenciler Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret ederek, projeye desteklerinden dolayı teşekkür ettiler, çiçek verdiler

'Sevgiye Uzanan Eller Projesi'
Güneydoğudan göç eden ailelerinin çocuklarının katıldığı Sevgiye Uzanan Eller Projesi kapsamında öğrenciler Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret ederek, projeye desteklerinden dolayı teşekkür ettiler, çiçek verdiler.
Emine Özgüler Gürsu İlköğretim Okulu Müdürü Murat Koçer'le birlikte Aldırmaz'ı ziyaret eden 10 öğrenci, okullarındaki sıkıntıları dile getirdiler. Proje kapsamındaki öğrencilerin genellikle Şanlıurfa'dan gelen ailelerin çocukları olduğuna dikkat çeken Okul Müdürü Murat Koçer, "Bu ailelerin bir kısmı çadırlarda yaşıyor, bir kısmı yerleşik hayata geçmiş, bir kısmı da mevsimlik tarım işçilerinden oluşuyor. Bu yavrularımıza önce eğitimi, sonra da öğretimi anlatıyoruz. Çok şükür bu çabalarımızın karşılığını görüyoruz. Projeye desteklerinizden dolayı sizlere de sonsuz teşekkürler sunarız" dedi.
Özeverili çalışmalardan dolayı emeği geçenleri kutlayan Başkan Vekili Aldırmaz, Büyükşehir Belediyesi olarak önümüzdeki dönem kampanyanın her aşamasında olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Projeden çok etkilendiğini ve duygulandığını anlatan Aldırmaz, "Bu çocuklar bizim zenginliğimiz. Ben öyle görüyorum. Bunlar Adana'da doğmuş. Bunların hepsi bizim akrabalarımız sayılır. Bölgesel İşbirliği çabalarımız var. Bu projede Mersin, Tarsus, Adana, İskenderun, Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa bölgeleri var. İnşallah bu birlikteliği sağlayacağız. Sevgiye Uzanan Eller Projesi'nde emeği geçen öğretmen ve yönetici arkadaşlarımızı kahraman gibi görüyorum. Çünkü sizler çok önemli birşey başardınız. İnşallah bu projenin kapasitesini büyüteceğiz. Valilikle birlikte bize ne görev düşerse, önümüzdeki dönem kat ve kat fazlasını yapmaya hazırız. Bu gençlerimize hizmet, bizim görevimizdir" dedi.
Ziyaret sırasında Emine Özgüler Gürsu İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Emine Öldür, Nurettin Rençber'in "Sevin Gayrı" adlı eserini okudu. Küçük Emine'nin seslendirdiği türkü karşısında Başkan Vekili Aldırmaz'ın hayli duygulandığı gözlendi.