Nazilli'de Oda Müziği Konseri

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Devlet Konservatuarı Sanatsal Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen oda müziği konserinde, Ertuğ Korkmaz yönetiminde Solistler Bahar Kınış (Arp) ve Özgür Elgün (Viyolonsel) birlikte sahne aldı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Devlet Konservatuarı Sanatsal Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen oda müziği konserinde, Ertuğ Korkmaz yönetiminde Solistler Bahar Kınış (Arp) ve Özgür Elgün (Viyolonsel) birlikte sahne aldı.
Nazilli Belediyesi Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen resitalde, ünlü bestecilerin parçaların seslendirildiği konserin sonunda Nazilli Devlet Konservatuarı viyolonsel sanatçısı Yrd. Doç. Dr. Özgür Elgün, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a 'Sanata ve Sanatçıya verdiği destekten dolayı' teşekkür plaketi verdi.
Tiyatro Salonunda sunulan oda müziği konserine Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Ticaret Odası Başkanı A.Gültekin Kılıç, Prof. Dr. İsmail Tufan, Öğrenciler ve Nazillili sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Yrd. Doç. Dr. Özgür Elgün konser sonrası yaptığı konuşmasının ardından Sanata ve Sanatçıya vermiş olduğu desteklerinden dolayı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkür ederek, plaket takdim etti.
Başkanı Haluk Alıcık, böylesine anlamlı bir plaket aldığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek; "Ben eğitim camiasından geldim. Belediye olarak her zaman Nazillimizde bulunan okullara ve öğrencilerimize elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum. Bu tür etkinliklerde de ben ve Belediye personelim yapılacak işlerde yardımcı olmaya hazırız. Bu ince düşüncelerinizden dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Şefimiz Ertuğ Beye konser için ayrıca teşekkür ediyorum. Tekrar bu ziyafeti bizlere yaşatmalarını temenni ediyorum" dedi.