Hagi: Çok önemli 3 puan aldık

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, birçok eksik futbolcularına rağmen Medical Park Antalyaspor karşısında çok önemli üç puan aldıklarını söyl

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, birçok eksik futbolcularına rağmen Medical Park Antalyaspor karşısında çok önemli üç puan aldıklarını söyledi.

Takımının kendi sahasında Medical Park Antalyaspor'u 2-1 yendiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan Rumen Teknik Adam, birçok eksiğe rağmen takımının ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu belirterek, "Çok bir maç oynadık, karşılaşmanın zaten zor gececiğini biliyorduk. Birçok eksik oyuncu ile maça çıktık. Futbolcularımı sahada gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum. Oyun içinde zaman zaman iyi dönemler gösterdik. Rakibin orta sahasının ilerisindeki oyuncular çok önemliydi. Bu akşam çok önemli bir üç puan kazandık. Bunun için mutluyum. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Sakat futbolcularımızın bir an önce dönmesini bekliyorum." diye konuştu.

"Uzun bir aradan sonra tekrar Ali Sami Yen Stadı'nda bulunmak nasıl bir duyguydu?" sorusuna Hagi, "Burada olmak çok güzel bir duygu. Taraftarlar inanılmaz. Galatasaray taraftarı büyük başarılar yaşadılar. Taraftarların her zaman böyle istekleri var. Bizi destekleyen taraftarlara her zaman teşekkür ediyorum." diye cevap verdi.

"KARİYERİMDE KAYBEDECEĞİM BİR ŞEY YOK"

Galatasaray'ın ilerleyen haftalarda güçlü rakiplerle oynayacaklarının belirtilmesi üzerine genç teknik adam, şunları söyledi: "Benim hedefim her zaman haftalıktır. Her zaman hafta sonunda çıkacağımızı rakibi düşünüyorum. Takımın durumunu buraya gelirken biliyordum. Bunu bilerek geldim. Ben her riski göze alarak geldim. Galatasaray benim evim sayılır çağırdılar geldim. Başarılı olamazsak benim kariyerimde kaybedeceğim bir şey yoktur."

Hagi, güzel oyundan ziyade her zaman sonucun kendisi için daha önemli olduğunu kaydetti.

Bir gazetecinin, "Şampiyonluk kaçtı mı?" sorusuna Hagi, "Sadece önümüzdeki maçı düşünüyorum. Her maçımız final olacaktır. Üst sıralara yetişmek için çalışacağız." diye cevap verdi.