Edremit'te Cumhuriyet Konseri

Güzel şarkıcı Pınar Aylin ve Linet, Balıkesir'in Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı'nın 87

Edremit'te Cumhuriyet Konseri
Güzel şarkıcı Pınar Aylin ve Linet, Balıkesir'in Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı'nın 87. yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen konserde, katılanlara müzik dolu bir gece yaşattılar.
Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve sunuculuğunu Esra Türkmen'in yaptığı konsere, Edremit Kaymakamı Osman Tunç, Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, diğer daire amir ve müdürleri ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.
İlk olarak sahne alan Pınar Aylin, açık göğüs kıyafeti ile konser sırasında firikik vermemek için zor anlar yaşadı. Aylin, göğüs dekolteli kıyafeti, sahne performansı ve sesiyle konsere katılanlara eğlence dolu bir gece yaşattı.

LİNET'E SICAK GELDİ, ÜZERİNDEKİ HIRKAYI ÇIKARTTI
Ardından İsrail asıllı şarkıcı Linet sahne aldı. Güçlü sesi ve yorumu ile dikkat çeken Linet, hınca hınç salonu dolduranları adeta kendinden geçirdi. Büyük ilgi gören sanatçı, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla kimi zaman duygulandırdı, hareketli parçaları ile katılanları coşturdu. Belediye Başkanı Tuncay Kılıç ve eşi Vicdan Kılıç'ın duygusal parçalarında zaman zaman Linet'in parçalarına eşlik ettiği görüldü. Konsere, katılan gençleri de yerinde oturtmayan ünlü sanatçı, gecede müzik ziyafeti çekti.
Denizi, oksijeni ve zeytin ve yağı ile meşhur Edremit'ten yazlık almak istediğini söyleyen Linet ve Aylin'e Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, gecenin anısına şilt ve bir buket çiçek hediye etti.