Arınç, Atlantik Mezunları Derneği'nin fahri üyesi oldu

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Atlantik Mezunları Derneği'nin açılışına katıldı. Öğrencilere seslenen Arınç, Meclis Başkanlığı dön

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Atlantik Mezunları Derneği'nin açılışına katıldı. Öğrencilere seslenen Arınç, Meclis Başkanlığı döneminde Ahmet Ulusoy Okulu'ndan Türkiye'nin sorunları ve bu sorunlara bakış konusunda çok güzel dosyalar aldığını söyledi. Arınç, burada Atlantik Mezunları Derneği'nin fahri üyesi ilan edildi.

Arınç, İncek Ahmet Ulusoy Anadolu ve Fen Lisesi'nde düzenlenen Atlantik Mezunları Derneği'nin açılış törenine katıldı. Açılışa ayrıca, oyuncu Ahmet Yenilmez ve çok sayıda davetli katıldı.

Arınç, burada yaptığı konuşmada, Ahmet Ulusoy ve okula övgüler yağdırdı. Meclis Başkanlığı döneminde Ahmet Ulusoy'dan öğrencilerin kendisini ziyaret ettiğini belirten Arınç, öğrencilerin dosyalarla gelip çalışmalarından kendisine bahsettiklerini anlattı.

Türkiye'nin sorunları ve bu sorunlara bakış konusunda gereken çalışmaların çok güzel olduğunu ifade eden Arınç, "Ben de Ankara'nın en güzel fiziki imkanlarına sahip bu okulu eskiden beri takip ederim. Ve ulaştığı başarılı noktaları her zaman takdir ederim. Arkadaşlarımdan da aldığım bilgi sadece lise bölümünde 750 öğrenci bulunduğu ve 6 sene de mezun vermeye başladığı... Atlantik Kurumları olarak da anaokullarıyla, ilk öğretimleriyle liseleriyle ve üniversiteleriyle de yurtdışında, Moskova'daki 'international' okullarıyla güçlü bir eğitim kurumu olduğudur. Atlantik Eğitim Kurumları şirketini candan tebrik ediyorum. Okullarında idareci olan değerli öğretmenleri kutluyorum. Ve öğrencilerimize ve mezunlarımıza hem tebriklerimi hem de başarı dileklerimi iletmek istiyorum. Allah yolunuzu açık etsin. Hayatta başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Özel Ahmet Ulusoy Anadolu ve Fen Lisesi Genel Müdürü İlhan Yerli ise, okulun Çankaya'da 8 yıl önce 'güvenilir okullar' sloganıyla kurulduğunu söyledi. Yerli, okulun 2 bin 500 öğrenciye hizmet verdiğini hatırlatan Yerli, ana okulundan üniversiteye kadar eğitimi kendilerine hedef aldıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından Atlantik Derneği'nin tanıtımını anlatan slayt gösterisi sunuldu. Sunumun ardından Genel Müdür Yerli, Arınç'ı Atlantik Mezunları Derneği'nin fahri üyesi olarak ilan etti.

Yerli, ayrıca, Arınç'a günün anısına plaket verdi.