Radyo Zeugma İphone İle Tüm Dünyada

Gaziantep'in en çok dinlenen radyolarından Radyo Zeugma'ya artık iPhone veya iPod Touch üzerinden de kolaylıkla ulaşılabiliyor.

Radyo Zeugma İphone İle Tüm Dünyada
Zeugma A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Meral Maşa, yaptığı açıklamada, radyoculuk alanında bir çok ilklere imza atan Radyo Zeugma'nın yapılan teknik çalışmalar sonucu iPhone ve iPod touch üzerinden de dinlenebileceğini söyledi. Bu uygulamanın Gaziantep'te bir ilk olduğunu söyleyen Meral Maşa, "Gaziantep'in en çok dinlenen radyolarından biri olan Radyo Zeugma, gerek yayın kalitesiyle gerek birbirinden ünlü konuklarıyla her zaman dinleyicilerinden tam not aldı. Daha geniş dinleyici kitlesine ulaşmak için bu kez teknolojinin nimetlerinden yararlandık. Radyo Zeugma dinleyicileri bundan böyle iPhone veya iPod Touch üzerinden de radyolarına ulaşabilir ve yayınlarımızı dinleyebilirler" dedi.
Meral Maşa, uygulamayla ilgili olarak ise şu bilgileri verdi:
"Radyo Zeugma App Store uygulaması, Radyo Zeugma'yı anlık olarak iPhone ve iPod Touch kullanıcılarına ulaştıran bir servistir. Radyo uygulaması radyo dinleyicilerine sunulan ücretsiz olarak yüklenebilen bir uygulamadır. iPhone kullanıcılarından gelen talepler doğrultusunda hazırlanan Radyo Zeugma iTunes uygulamasının ilk versiyonu ile Radyo Zeugma'yı dinleyebilir, Radyo Zeugma'nın yayın akışına ulaşabilir, frekans listesine erişilebilir. Şimdilik bu özellikleri sunan uygulama, ek çalışma ve güncellemeler ile yeni bir çok özelliğe kavuşacaktır."