Bü Genel Sekreteri Değişti

Bingöl Üniversitesi (BÜ) Bilimsel Araştırma Projeler (BÜBAP) Birimi Koordinatörlüğü ve Ziraat Fakültesi Bitki Besleme ve Toprak Bölümü Başkanlığı görevlerini yürüten Doç

Bü Genel Sekreteri Değişti
Bingöl Üniversitesi (BÜ) Bilimsel Araştırma Projeler (BÜBAP) Birimi Koordinatörlüğü ve Ziraat Fakültesi Bitki Besleme ve Toprak Bölümü Başkanlığı görevlerini yürüten Doç. Dr. Alaaddin Yüksel, genel sekreterlik görevine getirildi.
BÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Cemal Çakmak'ın emekli olmasının ardından boşalan göreve Doç. Dr. Alaaddin Yüksel getirildi. 1974 yılında Bingöl'ün Genç ilçesinde dünyaya gelen Yüksel, ilk ve orta öğrenimini Genç ilçesinde tamamladı. 1989 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü'ne kayıt yaptıran Doç. Dr. Yüksel, 1993 yılında mezun oldu. 1994 ve sonrasında çeşitli üniversitelerde araştırma görevlisi olarak görev yapan Doç. Dr. Yüksel, 1997 yılında Kahramanmaraş Ayvalı Barajı Yağış Havzasının Coğrafi Bilgi Sistemi Ortamında Havza Yönetimi Bakımından Planlanması üzerine araştırmalar tezini tamamlayarak doktor unvanını aldı. 2002 yılında KSÜ Orman Fakültesi'nde yardımcı doçent olarak göreve başlayan Doç. Dr. Yüksel, 2010 yılına kadar Havza Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı olarak devam etti. 15 Ocak 2010 tarihinde Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Besleme ve Toprak Bölümü'nde yardımcı doçent olarak göreve başlayan ve 15 Nisan 2010 tarihinde doçent unvanını alan Doç. Dr. Yüksel'in evli ve 1 çocuk babası olduğu belirtildi.