Avni Aker'de dev düello

Spor Toto Süper lig'in 7. haftası dev bir karşılaşmaya sahne olacak. Trabzonspor kendi evinde Beşiktaş'ı konuk ediyor.

Avni Aker'de dev düello
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.

Ligde yaptığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan siyah-beyazlılar, hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde Avusturya temsilcisi Rapid Wien'i yenmenin moraliyle, Trabzon deplasmanında da galibiyeti amaçlıyor. 6'da 3 ile yola devam eden bordo-mavili ekip ise Beşiktaş'ı eli boş göndererek, zirve yarışında önemli bir 3 puan almayı hedefliyor.

Beşiktaş'ta Rapid Wien maçında sakatlanan ve yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Quaresma'nın yanı sıra tedavileri süren Fatih Tekke, Ekrem Dağ ve Erhan Güven de önemli maçta forma giyemeyecek. Siyah-beyazlılarda ayrıca, sağ arka adalesinde çekme olan Ferrari ve sol uyluğunda darbeye bağlı kanama olan Bobo, Trabzonspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor, 11 puanla 7. sırada bulunuyor. Schuster'in talebeleri ise 13 puanla 4. sırada yer alıyor.