Arda Turan kadroda

A Milli Takımımız'ın, 2012 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde 8 Ekim'de Almanya ve 12 Ekim'de Azerbayca...


A Milli Takımımız'ın, 2012 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde 8 Ekim'de Almanya ve 12 Ekim'de Azerbaycan ile deplasmanda oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.
Teknik Direktör Guus Hiddink, sakatlığı sürmesine rağmen Arda Turan'ı da kadroya davet etti. Belçika maçında sağ ayak bileğinden ciddi şekilde sakatlanan ve yaklaşık bir aydır yeşil sahalardan uzak olan Arda'nın, Milli Takım doktorları tarafından kontrolden geçirileceği bildirildi.
Hollandalı hoca, sakatlıktan yeni çıkan Galatasaraylı Hakan Balta ile Sabri Sarıoğlu'nu da kadroya aldı. Sarı-kırmızılılar, üç oyuncunun kadroya çağrılması üzerine Arda ve Hakan Balta'nın sakatlıkları, Sabri'nin de maç eksiğiyle ilgili detaylı bir rapor hazırlayarak Hiddink'e gönderdi.
Mevlüt Erdinç'i yeniden kadroya davet eden Hiddink, Borussia Dortmund'da son dönemde ortaya koyduğu performansla alkışlanan Nuri Şahin'i de 27 kişilik geniş listeye dahil etti. Ay-yıldızlılar bu akşam Swissotel'de toplanmaya başlayacak. 


Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Hakan Arıkan, Cenk Gönen (Beşiktaş), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor)
Savunma: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Ömer Erdoğan (Bursaspor), İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor)
Orta saha: Hamit Altıntop (Bayern Münih), Mehmet Aurelio, Necip Uysal (Beşiktaş), Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Özer Hurmacı (Fenerbahçe), Nuri Şahin (B.Dortmund), Selçuk İnan (Trabzonspor), Arda Turan (Galatasaray)
Hücum: Tuncay Şanlı (Stoke City), Halil Altıntop (E.Frankfurt), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Mevlüt Erdinç (PSG), Nihat Kahveci (Beşiktaş), Sercan Yıldırım (Bursaspor)