Selahattin Çimen Suşehri'nde

Aslen Sivaslı olan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Çimen, akraba ziyaretinden sonra İlçe Belediye Başkanı Sedat Sel'i makamında ziyaret etti.

İlçe hakkında Çimen'e genel bilgi veren Başkan Sel, Sivas Havaalanının açılmasının, Sivas ve ilçelerine büyük katkı sağladığını söyleyerek, "Daha önceleri Sivas Havaalanımızın kapalı olması yüzünden, yurt içi ve yurt dışından gelecek olan özellikle iş adamları ve bürokratlar bu sıkıntıyı çekiyordu. Fakat şimdi açık olan Havaalanımız sayesinde, bundan kısa süre önce dünya genelinde su ürünleri tanıtımı ile birçok yerde konferans veren bir profesörümüz ilçemize geldi ve konferans verdi. Hava alanımız
olmasaydı gelmeye bilirdi. Havaalanımızın açık olması il ve ilçelerimize çok şeyler kazandırdı. Bu konuda Ulaştırma Bakanımıza sonsuz teşekkürlerimizi arz ediyorum" dedi.
Suşehri'nin, Sivas'ın önemli ilçeleri arasında olduğunu söyleyen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Çimen, "Suşehri'ni bizler hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Gelişmesi ve güzelleşmesi için elimizden gelen her şeyi yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bunu daha da artırmamız için el birliği ile yapmamız gerekmektedir" şeklinde konuştu.
Başkan Sel, Çimen'e nostaljik radyo ve yöresel ürünlerden olan kuru fasulye ve nohut hediye etti. Çimen'in Belediye Başkanı Sedat Sel'e gerçekleştirmiş olduğu ziyarete, İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İlker Şimşek, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce ve bazı belediye meclis üyeleri de eşlik etti.