Ronaldinho 18 ay sonra milli takımda

Milan'ın yıldızı Ronaldinho bir buçuk yıl sonra Brezilya milli takımına çağrıldı. 23 kişilik kadroda Fenerbahçeli Andre Santos da yer alıyor.

Milan'ın yıldızı Ronaldinho bir buçuk yıl sonra Brezilya milli takımına çağrıldı. 23 kişilik kadroda Fenerbahçeli Andre Santos da yer alıyor. Ronaldinho, Brezilya'nın gelecek ay Arjantin ile Katar'da oynayacağı özel maçın kadrosuna alındı.

Brezilya'nın 2002 Dünya Kupası'nı kazanmasında büyük rol oynayan Milan'ın yıldızı, 18 ay sonra milli takıma çağrıldı.

Ronaldinho, geçtiğimiz sezon eski günlerini hatırlatan bir performans sergilemesine rağmen Dunga tarafından 2010 Dünya Kupası kadrosuna dahil edilmemişti.

Eski teknik direktör Dunga tarafından Dünya Kupası kadrosuna alınmayan Fenerbahçeli Andre Santos da Arjantin maçı için kadroda yer buldu.

Brezilya teknik direktörü Mano Menezes, Ekim ayının başındaki özel maçlarda disiplin sorunları yüzünden kadrodan çıkardığı Santos'un genç yıldızı Neymar'a da 23 kişilik listede yer verdi.

2014 Dünya Kupası'nın evsahibi Brezilya, ezeli rakibi Arjantin ile 17 Kasım'da Doha'da karşı karşıya gelecek.
    
Brezilya kadrosu    

Kaleciler: Victor (Gremio), Jefferson (Botafogo), Neto (Atletico-Paranaense)
    
Savunma: Daniel Alves (Barcelona), Andre Santos (Fenerbahçe), Rafael (Manchester United), Adriano Correia (Barcelona), Alex Costa (Chelsea), David Luiz (Benfica), Rever (Atletico-Mineiro), Thiago Silva (AC Milan)
    
Orta saha: Elias, Jucilei (Corinthians), Douglas (Gremio), Lucas (Liverpool), Philippe Coutinho (Inter Milan), Ronaldinho (AC Milan), Ramires (Chelsea), Sandro (Tottenham Hotspur)
    
Forvet: Alexandre Pato, Robinho (AC Milan), Neymar (Santos), Andre (Dinamo Kiev)