Bodrum Her Mevsim Bir Başka Güzel

Muğla'nın Bodrum ilçesi her mevsim bir başka güzel. Yazın kavurucu sıcağında serinleyen yerli ve yabancı turistlerin doldurduğu iskeleler, şimdi de amatör balıkçılara kaldı.

Bodrum Her Mevsim Bir Başka Güzel
Yurt genelinde bir çok bölgede yağışlı hava etkili olurken, Bodrum'da parçalı bulutlu bir hava hakim. Havanın da güzel olmasını fırsat bilen vatandaşlar, Cumhuriyet Bayramı tatilini de değerlendirerek, aileleriyle birlikte olta takımlarını da alarak boş kalan iskelelerde balık avladı.
Ailesi ile balık tutmaya çıkan Amatör Balıkçı Cumhur Önal "Bodrum her mevsim bir başka güzelliği içinde barındırır. Tarihten bu yana cazibesini hep koruyan bu muhteşem şehrin yazın keyfi bir başka olduğu gibi kışın da bir başka keyfi vardır" dedi.
Amatörce yapılan balık avında zaman, zaman Bodrum denizlerinde yaşayan kubbes, kefal ve karagöz cinsi balıklarından tutan balıkçılar Bodrum'un keyfini çıkarıyor.