Canlı yayında gay tartışması

Akşam Raporu adlı programda Türkiye'de mahalle baskısı ve içkiye yapılan zam konusu masaya yatırıdı. Programda Bedri Baykam ile Fikri Akyüz arasında sert tartışmalar yaşandı.

Canlı yayında gay tartışması
Habertürk'te yayınlanan Akşam raporu adlı programda Türkiye'de mahalle baskısı var mı? Sorusu ve içkiye yapılan zam konusu masaya yatırıldı. Programa Ressam Bedri Baykam ile Gazeteci-yazar Fikri Akyüz'ün tartışması damga vurdu. Bedri Baykam'ın 'bu hükümet RTÜK'e kendi adamlarını seçiyor' sözlerine Fikri Akyüz, ondan mı ilk kez bir gay sahnesi televizyonlarda yayınlandı cevabını verdi.  

AHLAKIN BİR SINIRI VAR

Türkiye'de, bu hükümet döneminde parkta yan yana sokulup oturduğu için, birbirine sarılıp öpüştüğü için sorguya çekilen çiftlerin olduğunu söyleyen Bedri Baykam'a gazeteci yazar Fikri Akyüz sert tepki gösterdi. Bu olayların hükümetle bir alakası olmadığını söyleyen Akyüz, "İstanbul'a gidin her parkta samimi bir şekilde oturan çiftler var, bunlara kim müdahale ediyor" dedi. Ahkalın bir sınırı olduğunu söyleyen Akyüz, parkın ortasında da gayri edebi bir şekilde oturamazsın şeklinde konuştu.

TÜRKİYE'DE GAY SAHNESİ...

Bu sözlere karşılık Bedri Baykam, Ben Türk insanını tanırım. Türkiye'deki çiftler kalkıpta  kız arkadaşıyla parkta sınırı aşan birşey yapmaz" dedi. Huysuz Virjin'in yıllarca program yaptığını söyleyen Baykam, "Ama şuan Huysuz Virjin, yasaklandı. Neden? Çünkü hükümet RTÜK'e ona göre insanlar seçiyor" diye konuştu. Akyüz bu sözlere, ondan mı Türkiye'de ilk kez bir gay sahnesi bir televizyon kanalında yayınlandı cevabını verdi.