Küçük Kadınlar 101. bölüm fragmanı yayınlandı - Bade'nin planı ne?

Küçük Kadınlar 101. bölüm fragmanı yayınlandı.Küçük Kadınlar 101. en son bölüm fragmanında neler oluyor? Küçük Kadınlar 101. en son bölümünde Bade'nin planı ne?

Küçük Kadınlar 101. bölüm fragmanı yayınlandı - Bade'nin planı ne?
Küçük Kadınlar 101. bölüm fragmanı yayınlandı.Küçük Kadınlar 101. en son bölüm fragmanında neler oluyor? Küçük Kadınlar 101. en son bölümünde Bade'nin planı ne? Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Küçük Kadınlar'ın 101. yeni bölümü 30 Ekim Cumartesi akşam Star TV'de. İşte Küçük Kadınlar'ın 101. bölüm özeti ve fragmanı...

Gerçekleri öğrenen Armi, Ozan'ı terk eder! İp uçlarını birleştiren Armi, Ozan'ı babasını öldürmek ile suçlar. Ozan'sa bu suçlamaları kabul etmez. Şokta olan Armi, Ali ve Eylül'den yardım ister. Elindeki belgeler ile Ozan'a dava açmak için harekete geçen Armi işten de ayrılır. Yeliz'se bu fırsatı Ozan'la daha da yakınlaşmak için kullanır. Ozan'a yardımcı olmak isteyen Gaye, Armi'yle konuşmaya gelir.

Verdiği sözü tutan Cansu okulda derslere katılmaya ve üstüste başarılar elde etmeye başlar. Bade, nikah öncesi Asiye'yi yumuşatmaya memlekete gider ancak işler daha da kötü hale gelir. Ailenin ileri gelenleri Ali'yi nikahtan vazgeçirmek için toplanır, çaresiz genç adam da memlekete onları ikna etmeye gider. Bilge'ninse ikinci kitabı da yayınlanmak üzeredir fakat Memed onun bu mutluluğunu paylaşmaz ve hala soğuk davranmaya devam eder. Ailesiyle restleşen Ali her şeye rağmen nikahtan vazgeçmez. Gelinlik giyen Eylül'ü ve nikaha katılan herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir.

KÜÇÜK KADINLAR 101.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

KÜÇÜK KADINLAR 101.BÖLÜM FOTO GALERİ