Erciyes Üniversitesi Ödüle Doymuyor

Erciyes Üniversitesi, her biri ayrı alanlarda girdiği yarışmalardan ödül toplayarak ayrıldı.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi ve İletişim Fakültesi girdiği yarışmalarda derece alarak, ödülle ayrıldı. ERÜ Rektörlüğü'nün yaptığı yazılı açıklamalarda, ödül alan bölümler ve kategoriler açıklandı. Açıklamaya göre ödüller şu şekilde:
"14. Ulusal Pediatrik Endokrin ve Diyabetik Kongresi 'Sözel Bildiri 1. Ödülü2 Erciyes Üniversitesi'ne verildi. Üniversitemiz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr.Selim Kurtoğlu, 06-10 Ekim 2010 tarihleri arasında Muğla'da düzenlenen 14. Ulusal Pediatrik Endokrin ve Diyabetik Kongresi'nde 'Yeni Doğan Döneminde Growth Hormon İnsülin Benzeri Growth Faktör 1 ve İnsülin Benzeri Growth Faktör-Bağlayıcı Protein-3 Düzeyleri' başlıklı bildirisi ile 'Sözel Bildiri 1. Ödülü' almıştır.
Tıp Fakültesi Pediatrik Kardiyoloji Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Nazmi Narin ise, Doç. Dr. Ali Baykan ve Uzm.Dr. Sertaç Hanedan Onan, Uzm.Dr. Sadettin Sezer, Prof. Dr. Kazım Üzüm'ün 'Fonksiyonel kesintili aortanın perkütan antegrat perforasyonu ve covered CP stent implantasyonu ile tedavisi' isimli sözel sunumu, 26. Ulusal Kardiyoloji Kongresi'nde En yüksek puan alan Pediyatrik Girişimsel bildiri ödülünü alarak birinci olmuştur. Yine, Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Güngör Kaya ve Dr. İdris Ardıç, 'Assesment of Conduction Time in Patients with Sarcoidosis' isimli çalışmaları ile 226. Ulusal Kardiyoloji Kongresi En iyi Poster Bildiri İkincilik Ödülü'nü almışlardır"
"İLETİŞİM FAKÜLTESİ'NDEN 25 ÖĞRENCİ FİNALE KALDI"
Her yıl iletişim fakültelerinin projeleriyle katıldığı ve bu yıl yirmi ikincisi düzenlenen Aydın Doğan Vakfı Genç İletişimciler Yarışması'nda ise Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi, 25 öğrenci projesiyle finale kalmaya hak kazandı.