Burhaniye Devlet Hastanesi Güçleniyor

Balıkesir'in Burhaniye Devlet Hastanesi'ne 3 yeni uzman doktor atandı

Burhaniye Devlet Hastanesi Güçleniyor
Balıkesir'in Burhaniye Devlet Hastanesi'ne 3 yeni uzman doktor atandı. Yeni atanan psikiyatri, üroloji ile kadın hastalıkları ve doğum uzmanlarının önümüzdeki günlerde göreve başlayacaklarını belirten başhekim Opr. Dr. Mehmet Cüneyt, yeni gelen doktorlarla kadronun güçleneceğini söyledi.
Balıkesir'de en çok nitelikli yatak sayısına sahip Burhaniye Devlet Hastanesi'ne 3 yeni uzmanın atanması hastane yönetimi ile vatandaşları sevindirdi. İzmir Atatürk Eğitim Hastanesi'nden gelen psikiyatri uzmanı Tamer Yiğit, Çerkezköy'den gelen üroloji uzmanı Mehmet Sakallıoğlu ve Ankara Zübeyde Hanım Doğum Evi'nden gelen Müberra Koçak'ın önümüzdeki günlerde göreve başlayacaklarını belirten başhekim Dr. Mehmet Cüneyt, hasta memnuniyetini artırmak için çalıştıklarını söyledi.
158 yataklı hastanede 2 yataklı banyolu odaların yer aldığını belirten Dr. Mehmet Cüneyt, "Hastanemizde 18 olan uzman doktor sayısı yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte 21 e çıkacak. İl Sağlık Müdürümüz Hasan Yılmaz'ın hastanemizi ziyareti sırasında uzman doktor sıkıntımızı dile getirmiştik. İlk etapta 3 doktor atandı. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Çocuk, Ortopedi ve Genel Cerrahi dallarında da uzman talebimiz oldu. Kadromuzu daha da güçlendirmek istiyoruz. Hastanemizde mevcut olan koğuşları da iki yataklı modern odalar haline getirmek için çalışma başlattık. Hastane girişini düzenledik. Hastalar için koltuklar koyduk. Numarasını alan vatandaş koltuklarda oturarak sırasını bekliyor. Şimdi de acil serviste düzenlemeler yapıyoruz. Acil önünde de modern bekleme salonu olacak. Ayrıca yeni müşahede odası, pansuman odası, cerrahi müdahale odası ve karantina odası olacak. Hastanemizde yoğun bakım servisi de kuruyoruz. Balıkesir de en çok nitelikli yatağa sahip sağlık kuruluşuyuz. Hasta memnuniyetini artırmak için tüm arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Her gün yaklaşık bin kişiye sağlık hizmeti veriyoruz" dedi.